Splæsh skrives med æ

Vi er et videobyrå med hovedkontor og studio i Sandefjord, og en avdeling i Oslo. Hos oss vil du møte filmnerder, musikknerder, teknikknerder, fotonerder, og markedsføringsnerder. Noen er «forarbeidere», andre «etterarbeidere». Noen er kreative, andre analytiske. Vi elsker å sette sammen de mange brikkene som må til for å skape små og store videoprosjekter.

ET FAG I UTVIKLING

Helt fra start har vi fulgt videoutviklingen. Behovet for og bruken av video endres i takt med teknologien, digitaliseringen og eksplosjonen av bruksmuligheter online. Vi snur oss rundt, utforsker og lærer, alene og sammen med kundene våre. Fasiten for hvorfor, hvordan, hvor og når du bør tenke video, forandrer seg hele tiden. Målgruppene der ute blir stadig mer avanserte, komplekse og kresne. Det betyr at behovet for historier som engasjerer, bare blir viktigere og viktigere. Heldigvis for oss – og deg – det er nettopp dette som er vår jobb! Vi lever av å lage videoer som skaper handling, endrer holdninger og adferd, eller gjør ditt produkt mer kjent. Uansett hva fremtiden bringer, suksessfaktoren vil alltid være «den gode seeropplevelsen».

  • 1984

VHS til DV-TAPE

Splæsh har ikke alltid vært Splæsh. Fra oppstart i 1984 skaper vi oss et navn som Vestfold Videoproduksjon. På denne tiden er det ikke mange bedrifter som fullt ut ser alle mulighetene video representerer. I nesten tjue år jobber vi derfor mest innen videojournalistikk og oppdragsfilm, både for TV-kanaler og næringsliv. Likevel: det er en erfaring som er gull verdt, uansett hva slags oppdrag vi i dag skal løse.

  • 2002

DVD til INTERNETT

Fra 2002 til 2018 er vi en del av reklamebyrået Allegro. Som Allegro Film opparbeider vi oss en betydelig kompetanse innen spisset bruk av video i markedsføringssammenheng. I denne perioden begynner vi også å lage filmer for INTERNETT. I løpet av disse årene tar flere og flere bedrifter i bruk video. Men de er overbevist om at en god video, det er en video som først og fremst skryter av virksomheten, produktene eller tjenestene. Vi på vår side, blir mer og mer overbevist om at det ikke alltid er det dine kunder faktisk er mest opptatt av.

  • 2018

Videofil til seeropplevelse

I 2018 bestemmer vi oss for å rendyrke det som har blitt vårt fremste kompetanseområde: video for merkevarebygging. Og slik blir Splæsh til. Nå vet mange bedrifter at video er en god kommunikasjonsform, og at en god YouTube-kanal ikke består av reklamefilmer (les: selvskryt). Men markedet og medielandskapet er forvirrende. Hva slags videoer og historier fungerer best? Hvilke formater passer hvor, og til hva? Her skal Splæsh være en støttespiller. Hvordan? Gjennom å flytte fokuset fra videofiler til der det bør være; på seernes opplevelser, behov og ønsker.

about-agency

Vi vil gjerne høre fra deg!

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om hva vi kan få til sammen.