Vår metode

Når du starter et videoprosjekt, er det viktig å gå metodisk til verks. Da oppnår du lettere målene du har satt. Alle mulighetene som finnes innen publisering, formater og produksjonsteknikk, kan fort oppleves forvirrende. Vår metode gjør det enklere for deg å gjøre de rette valgene gjennom hele prosessen. De du gjør alene, og de du gjør sammen med oss.

SEEROPPLEVELSEN
I FOKUS

Ved å prioritere seerens behov og opplevelse gjennom hele prosessen, sørger du for at videoene styrker merkevaren i stedet for å svekke den.

STEG 1

VIDEOSTRATEGI

For å plassere rett video på rett sted, må vi først finne ut hva vi prøver å oppnå og hvilken målgruppe vi skal prate til. Slik får vi frem hvilke funksjoner videoene må ha og hvor de skal vises.

STEG 2

VIDEOKOMMUNIKASJON

Med strategien på plass kan det kreative arbeidet begynne. Nå handler det om å utvikle ideer og konsepter som utnytter video sine unike muligheter som kommunikasjonsmedium.

STEG 3

VIDEOPRODUKSJON

Når vi vet hva vi skal lage, kan vi brette opp ermene og forvandle ideer til faktiske videoer. I dette siste steget arbeider vi med manus, opptak, animasjon og klipp.

about-agency

Vi vil gjerne høre fra deg!

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om hva vi kan få til sammen.