Hva er ditt videobehov?

Prisen på et videoprosjekt avhenger av tiden og ressursene som kreves for å løse oppgaven. Vi tilpasser prosessen etter ambisjonsnivå og budsjetter, men for å gi deg en generell pekepinn, skiller vi mellom tre typiske kundeforespørsler.

Hvilket eksempel kjenner du deg igjen i?

Eksempel A
fra 20 000 kr

Du har et konkret og avgrenset videoprosjekt i tankene. Du vet hva slags type video du trenger, hvor den skal brukes, og hvilket budskap som må kommuniseres. Du trenger mest av alt hjelp med selve produksjonen.

Channel
Eksempel B
fra 100 000 kr

Du har et prosjekt som du tror video vil egne seg til, men er usikker på løsningen. Du trenger ikke kun produksjonskraft, men vil også ha hjelp til å finne ut hva slags type videoer som er best for oppgaven, og hvordan de kan utformes kreativt.

Channel
Eksempel C
fra 250 000 kr

Du ønsker å integrere video i merkevarebyggingen på et høyere nivå. Du trenger hjelp til å utvikle et konsept for en helhetlig «pakke» av videoer, samt en plan for hvordan disse skal brukes på tvers av plattformer og kanaler.

Channel

VIDEOSTRATEGI

Første steg i videoprosessen er å kartlegge hvilke mål og funksjoner videoene skal ha, hvem de skal treffe, og hvor de skal publiseres.

VIDEOKOMMUNIKASJON

Når strategien er på plass, utvikler vi ideer og konsepter for hvordan vi skal formidle på en måte, som virkelig utnytter video som kommunikasjonsmedium.

VIDEOPRODUKSJON

Med en god ide for hva vi skal lage, kan vi brette opp ermene og produsere videoene. I dette siste steget arbeide vi med manus, opptak, animasjon og klipp.

about-agency

Vi vil gjerne høre fra deg!

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om hva vi kan få til sammen.